reguli Feng Shui pentru a atrage dragoste si bani

Dragoste si prosperitate: doua lucruri pe care ni le dorim cu totii si pe care le putem avea punand in aplicare principiile de amenajare Feng Shui. Exista numeroase reguli Feng Shui pentru dragoste si prosperitate. Le-am selectat pe 10 cele mai importante dintre ele.

Principii Feng Shui pentru a atrage dragoste si prosperitate

Despre Feng Shui, arta decoratiunilor interioare menita sa aduca armonie si echilibru in viata noastra, am mai vorbit si cu alte ocazii.

Citeste si: 5 principii de amenajare Feng Shui pentru camera copilului

7 reguli Feng Shui pentru usa de la intrare

Culori pentru usa de exterior conform principiilor Feng Shui

Reguli Feng Shui pentru a atrage dragoste

  • Pentru a atrage dragostea in viata ta, nu te incojura cu obiecte fara pereche cum ar fi un singur scaun sau fotoliu, fotografii in care apari singur etc. Conform clickpentrufemei.roDaca esti singura si in cautarea iubirii, e indicat sa dormi intr-un pat dublu, cu doua perne si doua veioze, ca si cum ai demonstra prin asta ca esti pregatita ca in viata ta sa apara acel cineva pe care il astepti. (Click aici pentru a citi continuarea!)

reguli feng shui pentru a atrage dragostea si prosperitatea

  • Conform unica.ro: Ca sa incepi o relatie, casa ta trebuie sa fie gata pentru a primi o noua persoana, macar la nivel simbolic. In primul rand, va trebui sa deschizi usa iubirii. Pentru asta, ai grija ca usa de la intrarea in casa si usa de la dormitor sa functioneze bine si sa se poata deschide larg. (Click aici pentru a citit intreg articolul!)
  • Ar trebui sa acorzi importanta sporita dormitorului: Trebuie sa fie curat si ordonat, dar nu e suficient! Ideal e sa-l transformi intr-un spatiu agreabil, care sa fie mai mult decat un simplu loc pentru dormit. Poti adauga doua mici fotolii (neaparat doua!) şi cateva accesorii delicate – o lenjerie de pat din fibre naturale, doua veioze albe, perdele transparente. Aprinde lumanari parfumate, seara de seara, pentru o încarcatură romantică. (Vezi aici continuarea!)
  • Scapa de simbolistica negativa pentru a diminua pe cat posibil tensiunile si conflictul din locuinta si, implicit, viata ta. Tablourile, fotografiile sau oricare alte obiecte de arta, trebuie sa transmita energie pozitiva si sa te inspire.
  • Adauga o pata de culoare, dar sa fie roz! In Feng Shui aceasta culoare simbolizeaza relatiile si transmite fericire, romantism, bucurie. Acelasi efect il are si albastrul.

Reguli Feng Shui pentru a atrage prosperitate

reguli feng shui pentru a atrage dragoste si prosperitate

 

  • Conform consultantului in Feng Shui, Suzanne Metzger, pentru a atrage prosperitatea trebuie sa-ti mentii bucataria curata si ordonata. De asemenea, pentru a-ti spori castigurile financiare aragazul trebuie sa fie intotdeauna curat si toata aparatura din bucataria ta sa fie folosita in mod egal.
  • Rosu, mov, verde: aceasta, se pare, este cromatica prosperitatii. Cu toate acestea, daca nu-ti plac cele trei culori, ele nu vor functiona in favoarea ta.
  • Aspectul spatiului de la intrarea in locuinta trebuie sa transmita ospitalitate. Nu trebuie sa exista piedici in drum spre usa de exterior, iar intrarea trebuie sa se poata face cu usurinta de catre cei care vor sa-ti treaca pragul. Astfel, nu vei bloca oportunitatile sa se iveasca in viata ta.
  • Pentru a te bucura de o viata prospera, este indicat sa elimini dezorganizarea si sa te descotorosesti de lucrurile inutile. In Feng Shui, dezordinea simbolizeaza amanare si tulbura energiile pozitive. Planteaza flori sau cumpara plante de apartament, iar daca ai spatiul necesar instaleaza o fantana, simbol al energiei si banilor.
  • Poate cea mai importanta regula de urmat de catre cei care vor sa atraga prosperitatea in viata lor este sa opteze pentru lucrurile care le plac. Altfel, principiile Feng Shui nu vor functiona. In zadar iti vopsesti usa de la intrare in rosu cand, de fapt, nu ai nici cea mai mica afinitate pentru aceasta culoare. Pune in aplicare numai acele reguli Feng Shui care sunt in concordanta cu propriile tale preferinte.

Sursa:

hgtv.com