feng shui

Nu stiu cat de mult crezi in Feng Shui dar, oricum ar fi, nu ar strica sa incerci sa aplici macar cateva dintre regulile sale. Inainte de toate, sa lamurim care-i treaba cu Feng Shui-ul si la ce foloseste!

Ce este Feng Shui-ul?

Feng Shui-ul este arta subtila a organizarii spatiului inconjurator, astfel incat sa facilitam patrunderea si circulatia neintrerupta a energiei cunsocuta in cultura chineza si sub numele de Qi sau Chi. Aceasta energie este pretutindeni si ne afecteaza fiecare aspect al vietii, fara sa ne dam seama.

Conform principiilor Feng Shui, putem interveni asupra energiilor care patrund in casa noastra prin felul in care amplasam diferite obiecte. Urmand regulile Feng Shui vom crea un mediu armonios din punct de vedere energetic si vom atrage lucruri pozitive in viata noastra.

Regulile Feng Shui pot fi aplicate de oricine, in orice moment al vietii. Multi oameni apeleaza la Feng Shui pentru o sanatate mai buna, altii pentru succes in cariera sau, pur si simplu, pentru liniste si armonie.

Reguli Feng Shui pentru usa de la intrare

Energia (Chi-ul) patrunde in locuinta prin ferestre si, in special, prin usa de la intrare. Asadar, usa de la intrare are o semnificatie si un rol deosebit de important in arta Feng Shui.

1. Usa trebuie sa se deschida in interior

O usa de la intrare cu deschidere in interior este primitoare si va atrage energie pozitiva. Atunci cand usa se deschide in exterior energiile din intreaga locuinta au de suferit si se instaleaza dezechilibrul.

feng shui pentru usa de la intrare

2. Dimensiunea usii de la intrare trebuie sa fie proportionala cu marimea casei

Usa de la intrare trebuie sa se incadreze armonios in structura casei tale si sa nu fie prea mare sau prea mica. Daca usa este prea mare vei pierde multe oportunitati, iar daca usa este prea mica locuinta ta va fi lipsita de armonie, pentru ca nu exista suficient spatiu pentru patrunderea energiei.

feng shui pentru usa de la intrare

3. Usa de la intrare trebuie sa fie bine intretinuta

Conform principiilor Feng Shui pentru usa de la intrare aceasta trebuie sa fie intotdeauna curata, foarte bine intretinuta si sa nu prezinte defectiuni.

feng shui pentru usa de la intrare

4. Inlatura obstacolele!

Energia este precum o apa curgatoare. Pentru a patrunde in casa ta cu usurinta trebuie sa inlaturi toate obstacolele din calea ei. Asadar, ai grija ca aleea care duce spre usa de la intrare sa fie, in permanenta, curata si lipsita de obstacole de orice fel.

feng shui pentru usa de la intrare

5. Culoarea usii trebuie sa corespunda orientarii sale

In Feng Shui, alegerea culorii pentru usa de exterior se bazeaza pe directia in care aceasta este orientata. Click aici pentru a afla ce culoare ar trebui sa fie usa ta!

feng shui pentru usa de la intrare

6. Usa de la intrare trebuie sa dea intr-o incapere spatioasa

Spatiul in care face trecerea usa de la intrare nu trebuie sa fie incarcat sau inghesuit, ci cat se poate de aerisit. Daca usa de la intrare nu se deschide in totalitate pentru ca ai folosit spatiul pentru depozitare, Qi-ul nu va patrunde in totalitate in locuinta ta, ci va stagna. Acest lucru s-ar putea traduce prin blocarea unei oportunitati din viata personala.

feng shui pentru usa de la intrare

7. Scoate in evidenta usa de la intrare

Este important ca usa sa aiba un aspect cat mai placut si primitor. Asaza ghivece de-o parte si de alta pentru a atrage energia in casa ta!

feng shui pentru usa de la intrare

De ce sa aplici reguli Feng Shui pentru usa de la intrare?

Feng Shui aduce armonie si echilibru tie si casei tale si este calea spre sanatate, prosperitate si succes. Usa de la intrare este unul dintre cele mai importante elemente din Feng Shui pentru ca face posibila patrunderea energiei in locuinta ta. Asadar, pentru un echilibru de netulburat trebuie sa aplici, intai, regulile Feng Shui pentru usa de la intrare.

Feng Shui este o cale simpla prin care poti aduce in viata ta schimbarile pe care ti le doresti. Ce zici, te-am convins sa aplici aceste reguli Feng Shui pentru usa de la intrare?