designuri unice pentru paturi

Piesele de mobilier produse in masa au devenit nesatisfacatoare pentru exigentele a numerosi proprietari de locuinte. Multi dintre ei isi doresc in caminul lor designuri originale si, uneori, chiar piese de mobilier unicate, realizate manual. Daca te numeri printre cei care cauta in mod constant sa fie diferit, inclusiv in ceea ce priveste stilul de amenajare al locuintei tale, iata 9 designuri unice pentru paturi, care te-ar putea inspira pentru urmatoarea ta achizitie.

Designuri de exceptie pentru paturi

Lemnul este unul dintre cele mai vechi materiale folosite de om, inclusiv in constructii. In piramidele din Egipt au fost gasite piese de mobilier si obiecte funerare din lemn, precum si diferite structuri din acelasi material. Vei fi surprins sa descoperi ca multe dintre ele au trecut proba timpului.

Fiecare bucata de lemn are o unicitate aparte, data de numeroase variabile: specia lemnului, regiunea geografica in care a crescut copacul, conditiile in care a crescut, marimea lui cand a fost taiat, precum si procesele de prelucrare.

Conform raportului redactat de Planet Ark, perceptia asupra materialul s-a schimbat, iar acest lucru se datoreaza, in principal, descoperirilor privitoare la beneficiile majore pe care lemnul le are asupra starii de sanatate, similare cu acelea ale naturii.

Citeste si: Lemnul: beneficii uimitoare pentru minte si trup

Datorita proprietatilor sale incontestabile, lemnul este, poate, unul dintre cele mai potrivite materiale pentru confectionarea paturilor.

designuri-unice-pentru-paturi9

designuri-unice-pentru-paturi8

designuri-unice-pentru-paturi7

designuri-unice-pentru-paturi6

designuri-unice-pentru-paturi5

designuri-unice-pentru-paturi4

designuri-unice-pentru-paturi3

designuri-unice-pentru-paturi2

designuri-unice-pentru-paturi1