Aplicatiile mobile au devenit tool-uri aprope indispensabile in epoca moderna. Si cum cele mai bune idei nu tin cont de locatie sau timp, acestea au venit ca raspuns la nevoia noastra de a salva cele mai bune idei, indiferent ca suntem la metrou, la munca sau la cafenea. Am facut o lista cu 5 aplicatii mobile menite sa-ti usureze munca.

aplicatii-mobile-design-interior

Aplicatii mobile pentru design-ul interior

Snapguide

Snapguide vine in sprijinul celor pasionati de obiecte DIY cu sfaturi pas cu pas pentru diferite produse. Poti sa urmezi instructiunile oferite de altii sau poti veni cu propria lista. Aplicatia este disponibila doar pentru telefoanele Apple.

One Kings Lane

Este o aplicatia de tip „magazin online”, unde poti obtine discounturi zilnice pentru diferite produse (cele mai multe produse sunt insa de tip „vintage). In orice caz, daca nu doresti sa cumperi nimic, poti rasfoi cataloagele disponibile, o adevarata sursa de inspiratie. Si aceasta aplicatie este disponibila doar pentru telefoanele Apple.

Houzz

Cine nu a intrat macar o data pe site-ul huozz.com? Este unul dintre cele site-uri de design interior, iar aplicatia cu acelasi nume permite cautarea unor imagini in functie de stil sau de incaperea pe care doresti sa o decorezi. Poti aduna indeile intr-un album propriu (Idea Book) si sa le folosesti pentru achizitionarea respectivelor produse. Totul cu ajutorul aplicatiei, care de data aceasta este disponibila atat pe Android, cat si pe Apple.

Home Depot

Aplicatia Home Depot iti permite achizitionarea produselor de baza pentru decorarea casei, a materialelor de care ai nevoie pentru crearea propriului mobilier.

Fab

Fab are ca motto „everyday design” si o colectie impresionanta de decoratiuni pe care nu le gasim oriunde. Aplicatia trimtie notificari ori de cate ori apar noi produse si este disponibila atat pentru Andoid, cat si pentru Apple.

Ati descaract deja vreuna din aplicatii? Cum vi se par? 🙂