casa pe roti

Atunci cand vine vorba de proiecte arhitecturale unice, casele pe roti sunt un trend de mare amploare. Construite cu multa ingeniozitate, un minim de resurse si investitii, micile locuinte par sa devina din ce in ce mai populare in randul celor care-si doresc o viata mai simpla.

Casa pe roti: un proiect arhitectural de vis

Mobilata modest, dar cu toate utilitatile necesare, o casa pe roti este visul oricui ii place sa calatoreasca. Cat de placut ar fi sa avem o asemenea locuinta pe care s-o luam cu noi in mijlocul naturii, departe de agitata urbana?

Desingerul Alek Lisefski visa la o astfel de locuinta neconventionala, asa ca a proiectat o casa pe roti in care locuieste alaturi de iubita lui si animalul lor de companie.

Casa este construita aproape in intregime din lemn si este dotata cu un panou solar si un sistem de colectare pentru apa. Marele avantaj este ca vei putea sa-ti iei adio de la plata facturilor.

casa pe roti

casa pe roti

casa pe roti

casa pe roti

Chiar daca spatiul nu este ofertant, este proportionat astfel incat sa fie loc pentru orice, asa cum poti vedea si in imagini.

casa pe roti

casa pe roti

Designerul spera ca va fi promotorul unui nou curent in materie de locuit si locuinte si ca proiectul sau ii va inspira si pe altii sa-i urmeze exemplul. Desigur, poate multi dintre noi nu am putea locui pe termen lung intr-o casa atat de mica, obisnuiti fiind cu incaperile mari. Cu toate acestea, chiar daca nu alegi sa te muti definitiv intr-o astfel de casuta, ar putea fi o casa de vacanta nemaipomenita. O poti lua cu tine pretutindeni.

Asadar, daca iti place sa fii tot timpul in miscare si nu-ti surade ideea de rulota, ia un considerare conceptul ce casa pe roti!

Sursa:

freshome.com