ES8UNNMW769KRecunoaste ca, cel putin o data in viata, in timp ce stateai in pat, te-ai gandit cum ar fi sa pasesti pe tavan. Cum ar arata casa daca ar fi…invers. Imi amintesc ca in copilarie faceam deseori acest exercitiu de imaginatie alaturi de fratele meu si era destul de amuzant. Ei bine, un arhitect mai indraznet din Rusia a reusit sa realizeze cu adevarat ceea ce eu credeam ca este doar o fantasma a copilariei si nimic mai mult. Mai exact, a construit o casa invers, cu acoperisul in jos adica. Si nu este o constructie „de fatada”, obiectele din interior fiind, de asemenea, cu „susul in jos si cu josul in sus”, cum vreti voi sa-i spuneti.

0000

Constructia, care este inedita de altfel, a devenit la scurt timp o atractie turistica. Cei care au vizitat casuta au afirmat ca, atunci cand au intrat in ea, au avut senzatia ca se afla intr-un roller-coaster, totul parea ca intr-un vis. Multi s-au amuzat facandu-si poze in baie sau in dormitor, s-au agatat de lustre, etc.

000

00

N-ar fi rau daca ar aparea si la noi ceva asemanator. Nu de alta, dar tare mi-ar placea sa fac un salt inapoi in copilarie, macar pentru cateva minute 🙂

Sursa imagini aici.