chiuvete-altfelBaia este  probabil cea mai functionala incapere din casa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa exprime doar ideea de utilitate. Sunt oameni carora le place sa stea in baie cate 2-3 ore, asa ca n-ar fi ideal ca aceasta sa fie una care sa inspire confort si relaxare?

Una dintre piesele de rezistenta ale unei bai este chiuveta, insa cei mai multi se opresc la clasica chiuveta alba, impersonala, anosta. Exista insa si chiuvete cu forme speciale, ciuvete din materiale mai putin obisnuite sau chiuvete care pot tine cu succes locul unor obiecte de arta dintre cele mai reusite. Ti-am pregatit cateva exemple pentru fiecare.

Chiuvete din sticla

Chiuvetele din sticla sunt foarte rezistente deoarece sunt obtinute printr-o tehnologie aparte care permite rezistenta la soc. In plus, sticla poate fi colorata, astfel incat efectul obtinut in incapere sa fie cu adevarat uimitor.

chiuveta-1

Chiuveta din ciment

Pentru cei care au adoptat stilul industrial in amenajarea locuintei, chiuveta din ciment poate fi ceea ce cautai. Pe piata gasesti si variante colorate, iar daca iti faci griji in ceea ce priveste erodarea, poti sta linistit, toate sunt tratate corespunzator pentru a avea o durata de viata cat mai lunga.

chiuveta-2

Chiuveta din lemn

O alegerea a „connaisseur-ilor” in materie de design interior, chiuveta din lemn creeaza o atmosfera sublima. Se potriveste mai ales aranjamentelor de tip minimalist, modern, iar lemnul este tratat cu substante speciale, astfel ca nici nu se umfla si nici nu se strica odata cu trecerea timpului.

chiuveta-3

Chiuveta cu design de basm

Daca vrei sa le oferi celor mici o baie jucausa si colorata, alege modele care sa le stimuleze imaginatia. Exista chiuvete mai jucause, in forma de floare, colorate, sau altele mai moderne, dar la fel de colorate. O alegere inspirata, indiferent de model.

chiuveta-5

Chiuveta ca forma de expresie

Suna destul de „pompos”, dar exista oameni care vor sa-si puna amprenta si asupra celor mai marunte detalii legate de aparatamentul lor. Nu este de mirarare ca unele bai arata ca adevarate camere de muzeu. Totul se potriveste si se imbina ca intr-un puzzle si este vorba, de cele mai multe ori, de elemente sau chiar spatii intregi create de artisti sau designeri.

chiuveta-6

10 exemple de chiuvete cu design special

 

chiuveta-11

chiuveta-10

chiuveta-9

chiuveta-8

chiuveta-7