Oricat de multe argumente ar aduce barbatii in favoarea lor, femeile vor fi intotdeauna mult mai ocupate cu treburile casei. Sunt mamici atat de ocupate cu acitivitatile zilnice, incat nu nici macar 5 minute libere pentru o plimbare in parc. Si cine mai are dispozitia de a se plimba cand ziua te-a prins adunand jucarii, gatind si pregatind cina?

Si tu visezi sa ai un colt de relaxare numai al tau?

Sa vrei un spatiu numai al tau, unde te poti relaxa citind o carte sau pur si simplu alunecand in propriile ganduri, unde sa nu fii intrerupta de tipete si cereri…sunt convinsa ca si tu ti-ai dori un astfel de „colt de relaxare”.

Nu iti trebuie neaparat o camera speciala, dar ideal ar fi sa creezi acest spatiu undeva departe de galagie, eventual intr-un colt al dormitorului sau al biroului. Daca ai o casa mai mare, atunci asigura-te ca e in cel mai indepartat colt al ei si ca zgomotul de afara razbate cu greu prin pereti.

Un must have pentru fiecare colt de relaxare pentru mamici este sezlongul. Iti recomand, de asemenea, sa te inconjori de culori vii, imagini relaxante sau tablouri inspirate, multe carti si un dispozitiv pentru ascultat muzica. Cel putin un perete trebuie sa fie zugravit intr-o culoare vie si feminina sau poti folosi un autocolant care sa aiba acelasi caracteristici.

Daca felul in care te relaxezi cel mai bine este sa creezi lucruri, atunci include o masuta si uneltele de care ai nevoie. Pentru o atmosfera fresh, nu ezita sa incluzi si o vaza sau un ghiveci cu flori.  Iata cateva idei:

colt-de-relaxare2

colt-de-relaxare1

colt-de-relaxare3

colt-de-relaxare4

colt-de-relaxare5

colt-de-relaxare6

 

Sursa imagini