Folosim lemnul pentru constructia acoperisurilor sau a teraselor, dar foarte putini ne gandim ca l-am putea folosi si in interiorul casei. In afara de cabanele si casele de vacanta in stil rustic, recunosc ca nu prea am vazut locuinte care sa foloseasca constructiile din lemn pentru interior.

Constructii din lemn pentru interior la care nici nu te-ai fi gandit

Semineu din lemn

constructii-din-lemn-5

Suna destul de amuzant si ciudat, dar daca te gandesti cata lume mai are un semineu adevarat, „cu lemne”, atunci ai gasit raspunsul. Un semineu va atrage intotdeuna atentia, iar daca mai este si incadrat in cateva scanduri de lemn bine pozitionate, cu siguranta va crea o senzatie aparte. Lemnul este cunoscut pentru calitatea sa de a face orice locuinta mai primitoare, iar un perete din lemn reuseste sa creeze aceasta atmosfera indiferent daca este pus in contrast cu un perete de caramida sau cu unul intr-o culoare rece.

Scara interioara din lemn

constructii-din-lemn-6

Vrei sa-i dai scarii interioare un aspect mai cozy? Imbrac-o in lemn! Atat pe ea, cat si peretii care o inconjoara, pentru a maximiza efectul creat.

Constructie din lemn in bucatarie!

constructii-din-lemn-3 constructii-din-lemn-4

Exista mai multe optiuni prin care poti folosi lemnul in bucatarie. De exemplu, incearca sa faci o masa fixa in mijocul incaperii si foloseste-te de alte materiale de decor mai electrice pentru a crea un aspect geometric si modern.

Pentru a crea un aspect si mai interesant, poti folosi diferite modele de lemn, de culori si texturi diferite. Cu siguranta va fi centrul de interes al incaperii.

Pereti din lemn la baie

constructii-din-lemn-2

Nu e cazul sa-ti incarci baia cu tot felul de accesorii si detalii inutile. Alege materialele corecte, culorile si textura. De exemplu, lemnul masiv, de esenta tare, chiar poate face diferenta. Asigura-te ca il scoti in evidenta prin-un alt accesoriu sau mobilier, cum este suportul rosu din imagine.

Masa din lemn

constructii-din-lemn-1

Putini mai sunt cei care opteaza pentru mese de lemn in sufragerie, preferandu-le pe cele din sticla. Si chiar daca au o masa din lemn, incearca sa o acopere cum pot mai bine. Lemnul arata insa foarte bine simplu, fara sa apelam la alte elemente decorative.

Voi ce alte constructii din lemn ati mai folosi in interiorul casei? 🙂

Sursa imagini: www.homedit.com