Te-ai gandit vreodata ca alegerile pe care o faci, de la cele mai marunte, pana la cele mai importante, descriu caracteristici ale personalitatii tale de care e posibil sa nu fi fost nici macar constient? Si culoarea usii de la intrarea in locuinta poate fi un indiciu important despre persoanlitatea care se ascunde in spatele ei.

Spune-mi ce culoare alegi, ca sa-ti spun cine esti

Usa rosie

O usa rosie va ascunde intotdeuna nevoia de atentie. Cei care aleg o astfel de culoare sunt, de obicei, impulsivi, puternici, poate chiar dominanti. Rosul dezvaluie o personalitate vie, dinamica si profund emotionala a locuitorului, accentuand ideea de entuziasm, dar si de iritabilitate.

culoarea-usii

Usa neagra

Negrul este pentru clasicii incurabili si dezvlauie personalitati care prefera stabilitatea, prudenta si detinerea controlului, in orice situatie. Usa neagra este alegerea persoanelor care au firi independente si puternice, fiind un simbol al elegantei, prestigiului si demnitatii.

culoarea-usii-1

Usa maro

Nuantele maronii sunt alese de persoanele care prefera pacea, linistea si securitatea. Sunt familisti convinsi, care sunt in cautarea stabilitatii si a armoniei.

culoarea-usii-2

Usa galbena

Galbenul este culoarea soarelui, deseori asociat cu energia si vitalitatea. Cei care au ales astfel de usi sunt creativi, spontani si prietenosi, atenti cu mediul si incearca sa promoveze o atitudine pozitiva in orice activitate pe care o intreprind.

culoarea-usii-3

Usa bej

Persoanele calme, care se preocupa de starea de bine a celor din jur, aleg nuantele bej pentru usile casei. Daca ai ales o astfel de culoare, cel mai probabil esti o persoana care cauta un mod de viata simplu, echilibrat si nu-ti plac exagerarile.

culoarea-usii-4

Usa portocalie

Usa  portocalie dezvaluie nevoie proprietarului de a avea contact si de a fi acceptat de cei din jur. Cei care aleg portocaliul pentru usa casei sunt firi energice, zambitoare si vesele, dar si foarte organizate, active si curioase.

culoarea-usii-5

Usa verde

Verdele este ales de cei cu firi aventuroase, pozitive si naturale. In spatele unei usi verzi se ascunde intotdeuna o persoana care uraste monotonia si rutina.

culoarea-usii-6

Usa alba

Traditia spune ca albul reprezinta puritate si integritate. Cei care aleg usi albe sunt in general persoane sincere si increzatoare, dar si foarte deschise opiniilor celor din jur. De asemenea, acestia adora ordinea si curatenia, uneori optand pentru un design de interior minimalist.

culoarea-usii-7

Usa albastra

Albastrul poate insemna multe lucruri, de la pace si armonie, pana la arta si visare. Toate aceste premise pot reprezenta calitati ale celor care aleg astfel de usi. Acestia pot avea adesea minti sclipitoare.

culoarea-usii-8

Tu ce culoare ai ales pentru usa casei tale? Se potriveste cu descrierea de mai sus?