Instalatiile de lumini nu sunt numai pentru bradul de Craciun, desi la asta ne duce cu gandul. Daca te numeri printre aceia care adorm cu lumina lampii, iti dam cateva idei de decoruri creative cu instalatii de lumini pentru dormitorul tau.

Instalatii de lumini in dormitor: 7 idei inedite

Corpurile de iluminat puse la dispozitie de producatori sunt minunate in varietatea lor. Se gasesc in toate formele, marimile si culorile. Singurul dezavantaj este ca sunt destul de costisitoare. Instalatiile de lumini sunt un truc necostisitor pentru decoratiuni. De asemenea, sunt o solutie la indemana pentru incaperile mai intunecate din casa ta. Pot compensa pentru lipsa luminii naturale. In  plus, uneori lumina corpurilor principale de iluminat este prea puternica si poate deveni obositoare, mai ales daca obisnuiesti sa citesti cand se lasa seara.

Indiferent ca le transformi intr-o lapta originala (ca in imaginea de mai jos), le atasezi unui pat cu baldachin sau pur si simplu le dispui pe un perete, cu siguranta rezultatul va fi deosebit. Mai jos ai 7 modele de dormitoare cu decoratiuni ingenioase din instalatii de lumini. Inspira-te si spune-ne care ti-a placut mai mult!

Daca vrei o lampa cu adevarat autentica, o poti face chiar inspirandu-te din modelul de mai jos.

instalatii-de-lumini

Desi ceva mai dificil, poti folosi aceste tipuri de instalatii de iluminat in proiecte mai ample, cum poti vedea in imaginea de mai jos:

instalatii-de-lumini-7

Dar daca nu dispui de timpul sau indemanarea necesare, le poti dispune ca in exemplul de mai jos:

instalatii-de-lumini

Daca in dormitorul tau se regaseste o oglinda de dimensiuni mari, pentru un plus de lumina, poti dispune o instalatie de lumini de-a lungul ramei:

instalatii-de-lumini

Ramele cu fotografii amplasate pe pereti sunt un mod putin prea banal de a expune momentele pretioase petrecute alaturi de oamenii frumosi din viata ta. Daca vrei sa iesi in evidenta, iata ce poti incerca:

instalatii-de-lumini

Paturile cu baldachin nu s-au demodat inca. Daca te-ai plictisit de al tau, ai putea sa-i adaugi un plus de… lumina:

instalatii-de-lumini

 

Sursa:

apartmenttherapy.com