decor pentru usa de la intrare

A sosit vremea pentru o schimbare de decor pentru usa de la intrare! Cu siguranta ca te-ai gandit la clasicele ghirlande pe care le poti cumpara din magazine. Eu iti dau 10 idei originale si indraznete care vor schimba aspectul usii de la intrare si al casei tale.

1. Decor pentru usa de la intrare cu stropitoare

decor pentru usa de la intrare cu stripitoare

Uita de ghirlande si foloseste, in loc, o stropitoare! Desi este o idee mai potrivita pentru primavara, poate fi o idee minunata si pentru toamna. Conteaza foarte mult ce flori alegi. Nu ai nevoie de foarte multe materiale: o stropitoare mica, o funda, florile preferate (pot fi inclusiv flori artificiale, daca iti doresti un efect de durata) si iata cum usa de la casa ta a devenit atractia intregii strazi! Vezi mai jos cum poti face aceasta decoratiune in cativa pasi simpli:

decor pentru usa de la intrare cu stropitoare

2. Decor pentru usa de la intrare cu umbrela

Iata o idee pentru decor care se potriveste manusa anotimpurilor ploiase. Sunt sigur ca ai o umbrela veche in cuier, pe care nu ai mai scos-o demult din casa pe vreme ploiasa. Ce-ar fi s-o folosesti pentru decor? Iata cum:

decor pentru usa de la intrare cu umbrela

In plus, aceasta idee pentru decor iti va aminti intotdeauna sa iti iei o umbrela cu tine atunci cand pe cer sunt nori de ploaie.

3. Decor pentru usa de la intrare cu o rama veche

Transforma o rama veche intr-un aranjament floral! Alege cateva flori (de dimensiuni mari, de preferat), taie-le cozile si lipeste-le cu super glue intr-un colt al ramei. In cazul in care ai ales o rama cu reliefuri, lipeste florile pe o bucata de material intai.

decor pentru usa de la intrare cu o rama veche

 4. Decor pentru usa de la intrare cu aranjament floral

Pentru un decor simplu de facut, dar très chic in acelasi timp, ia un cosulet si umple-l cu flori (de sezon, sau… din afara sezonului) si crengute. Vei da usii tale de la intrare un aspect elegant si autentic.

decor pentru usa de la intrare cu aranjament floral

5. Decor pentru usa de la intrare cu tabla pentru scris

Daca vrei sa imbini utilul cu placutul, acesta este decorul perfect pentru tine! O placuta cu numarul casei tale poate fi transformata dintr-un lucru banal, intr-o idee pentru decor nemaipomenita. Ai nevoie de o bucata de tabla pentru scris, o funda si numarul casei tale din carton sau o creta pentru a-l putea scrie/desena.

decor pentru usa de la intrare cu tabla pentru scris

6. Decor pentru usa de la intrare cu dovleci

Este musai sa fim in ton cu vremea, si nu doar din punctul de vedere ai vestimentatiei. Asa ca, daca tot am schimbat garderoba si am scos puloverele calduroase si paturile groase… sa decoram si usa de la intrare tot in spiritul anotimpului: cu dovleci.

decor pentru usa de la intrare cu dovleci

 7. Decor rustic pentru usa de la intrare

Casa mea de toamna e… la tara! Si a ta? Iata cateva elemente care vor da un aspect rustic usii de la intrare:

decor pentru usa de la intrare rustic

8. Decor pentru usa de la intrare cu ghirlanda din …mere

Daca iti plac ghirlandele, incearca ceva iesit din comun: o ghirlanda din mere. Ai nevoie de ceva mai multa indemanare, dar cu multa ingeniozitate va iesi ceva grozav!

decor pentru usa de la intrare din mere

9. Decor pentru usa de la intrare cu spice de grau

Daca nu ai timpul, dibacia sau rabdarea necesare pentru a pune cap la cap mici proiecte decorative, iata ceva foarte simplu de facut. Ia o mana de spice de grau si leaga-le cu o funda colorata!

decor pentru usa de la intrare cu spice de grau

10. Decor pentru usa de la intrare cu… grebla

Te-ai gandit vreodata s-o transformi o grebla intr-o decoratiune de sezon? Incearca!

decor pentru usa de la intrare cu grebla

Tu pe care o alegi?