dormitorTe gandesti sa redecorezi dormitorul sau ai o casa noua si nu stii cum sa amenajezi incaperile? Daca ai o casa mare sau un apartament spatios, atunci ia-ti notite, urmeaza sa vezi 8 dormitoare care te vor purta in lumea…viselor!

Dormitoare de poveste – alege-l pe cel mai potrivit!

Acest dormitor este foarte luminos, aerisit si inspira senzatia de relaxare si visare. Dormitorul este clasic, in tonuri de crem si ivory, cu cateva accente de culoare in elemente de decor diferite, cum sunt pernele sau cuvertura. Biblioteca este speciala pentru ca trasmite ideea de basm, visare si clasic. In sfarsit, un dormitor care aminteste de povestile copilariei.  

decoreaza-frumos-dormitorul-1

Accest dormitor este pur si simplu uimitor! Cine s-ar fi gandit ca poate crea ceva asemanator folosind lemn masiv pe post de tavan? Dormitorul este extrem de spatios si cu deschidere catre o terasa la fel de mare, insa ceea ce fascineaza este combinatia de clasic si modern, precum si senzatia ca nu mai ai nevoie de o alta incapere, in toata casa, pentru a te simti confortabil si relaxat, mai ales ca este inclusa si o canapea.

decoreaza-frumos-dormitorul-3

Vrei sa o iei de la capat? Atunci redecoreaza-ti dormitorul in acest stil, iar daca ai un bebelus, nu ezita sa-l tii cat mai aproape de tine, intr-un patut precum cel din stanga. Un spatiu ideal pentru proaspetele mamici deoarece include si un birou, de unde acestea pot lucra sau se pot informa fara a-l parasi pe cel mic.

decoreaza-frumos-dormitorul-4

Cine mai are novoie de terasa cand ai un dormitor ca acesta? Proprietarul acestei locuinte a vrut ca dormitorul sa fie centrul casei, asa ca l-a amenajat in locul sufrageriei, intr-un spatiu cu multe ferestre, lumina si o terasa mare cu plante verzi. Mobilierul este esential in aceasta incapere, patul din otel si celelalte accesorii precum lampa, scaunul si dulapul in stil vechi completand o atmosfera dinamica si aerisita.

decoreaza-frumos-dormitorul-2

Pentru iubitorii de paradisuri terestre, probabil ca acest dormitor este formula ideala a implinirii, macar pentru cateva ore, a visului boem. Aproape toate elementele importante sunt albe, de la tavan, de fapt un acoperis frumos vopsit si incadrat, la pat, cuvertura si vopseaua de pe pereti. Si totusi, dormitorul nu are o alura bolnavicioasa, de la prea mult alb, datorita elementelor aramii – cuvertura, tablou, perna si oglinzi din lemn. Bineinteles, intregul cadru surprins este bine reliefat si de fundalul care se zareste pe fereastra, dar sunt convins ca nici intr-un spatiu citadin nu te-ai simti prost intr-un astfel de dormitor.

decoreaza-frumos-dormitorul-6

Acest dormitor este fara indoiala destinat unor case de epoca, eventual unor apartamente mostenite, din Centrul Vechi al orasului. Este o incapere pretioasa, cu multe elemente vintage si aranjata cu un deosebit bun gust intr-un stil romantic si armonios.

decoreaza-frumos-dormitorul-5

Cei interesati cel mai mult de confort, care vor ca patul sa fie in centrul atentiei, vor iubi acest dormitor. Si aici tot elementele vintage sunt protagoniste, iar pe langa pat, sezlongul de citit, amplasat imediat langa ferestrele mari, cu draperii lungi, inspira relaxare si ne aduce aminte de vacantele petrecute in Italia. Cam acesta este si stilul general al dormitorului, cu gresie si covor mic, ambele in stil italienesc.

decoreaza-frumos-dormitorul-7

Te-ai gandit vreodata sa transformi balconul intr-o parte integrata a dormitorului tau? Cam asa a procedat si proprietarul acestei locuinte, preferand spatiul balconului pentru lecturile preferate. Arcada si draperiile albe, diafane, indulcesc atmosfera de „beci” pe care o imprima peretii, iar cearsafurile colorate si celelalte scaune si canapele aduc elementele de modernism necesare.

decoreaza-frumos-dormitorul-8

Eu ti le-am prezentat, e randul tau sa-l alegi pe cel mai potrivit. Si nu uita sa impartasesti si cu noi alegerea ta 😉

Sursa imagini