Sunt lucruri marunte, carora poate nu le acordam mare atentie, dar care ne pot face sa zambim putin mai mult in fiecare zi. Flori, lumanari parfumate, betisoare parfumate…suna plictisitor? Chiar deloc. Desprinde-te pentru cateva minute de agitatia din jurul tau, de copilul care plange, de e-malurile care curg, de dezordinea din gandurile tale si gaseste locul ala extrvagant, locul tau, care sa te relaxeze. Nu o sa-ti propun nici pasi de yoga, nici ritualuri urbane psychedelice, ci am sa-ti listez cateva idei de design interior care s-ar putea sa-ti lumineze ziua J

Idei de design interior putin mai..casual

#1 Cumpara flori de la piata

Adu putin din prospetimea de afara si in interior. Daca tot a venit (aproape) primavara, de ce sa nu profiti? Este un rasfat pe care il resimt mai ales femeile, dar nu este o regula generala. Pe langa faptul ca au un miros placut, acestea calmeaza si dau o senzatie de bine.

 

idei-design-interior

idei-design-interior

idei-design-interior

#2 O lumanare parfumata

Nu subestima niciodata puterea unei lumanari parfumate, nici nu stii cat de refreshing poate fi pentru atmosfera generala a locuintei tale. Daca vrei sa iei cina intr-o atmosfera mai speciala, combina lumanarile cu flori colorate, aseaza-te frumos pe masa. Este o metaoda eleganta si creativa de a crea o atmosfera primitoare.

idei-design-interior

idei-design-interior

idei-design-interior

# 3 Adauga putina culoare

Suna destul de simplu, dar nu toata lumea stie sa foloseasca culorile in avantajul sau. Pentru relaxare, culorile cele mai potrivite sunt galben sau portocaliu deschis. Pata de culoare poate fi o lampa, un dulap, o vaza, un accesoriu sau chiar un tablou.

idei-design-interior

idei-design-interior1

#4 Cartile sunt calea!

Alege o biblioteca interesanta, un colt de lectura. Sa nu regreti niciodata ca ai cumparat o carte. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Pe langa faptul ca, ori de cate ori ai dispozitia necesara, poti sa alegi un anumit gen, in functie de stare, cartile sunt si o idee de design interior foarte simpatica.

idei-design-interior10

idei-design-interior

#5 Alege materiale de calitate

Somnul este mult mai dulce cand esti acoperit de cearsafuri colorate si de calitate. Si nu numai, salteaua si pernele sunt la fel de importante. Trebuie sa mergi in dormitor cu ideea ca o sa „te topesti” in asternuturi si ca o sa uiti de toate grijile de peste zi.

idei-design-interior

Sursa imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10