Lemnul natural a fost si este in continuare un element de decor care incanta si care creeaza un spatiu cu adevarat confortabil si primitor. Asa arata si locuinta pe care urmeaza sa v-o prezint in continuare, foarte bine completata de nuante de gri si alb si care descrie un minimalism cuminte, deloc „cool” ce atrage imediat.

Cum a fost decoarata locuinta cu lemn natural?

In sufragerie

Una dintre cele mai mari placeri atunci cand locuiesti la casa este ca poti avea un semineu. Semineul va creea intotdeuna acea senzatie de „acasa”, iar focul, indiferent daca este sau nu natural, poate reprezenta o modalitate excelenta de terapie vizuala. La fel stau lucrurile si pentru televizor. Poti sa achizitionezi unul mare si sa-l inconjori cu multe canapele si perne, astfel incat sa te poti uita linistit la emisiunile preferate, stand intr-un fololiu pufos si conforabil.
lemn-natural

Zona deschisa

Intre sufragerie si bucatarie nu exista usa, iar impreuna cu spatiul de la intrare formeaza o zona deschisa, unde a fost amplasata o masa mare si o lampa large size care se potriveste de minune. Tot aici a fost construita „o biblioteca” in perete, din lemn natural. In bucatarie predomina gri-ul, spre deosebire de sufragerie, unde albul este cel mai proeminent. Masa „pe jumatate” este in stil minimalist, completand foarte bine electrocasnicele din bucatarie.

lemn-natural-2

lemn-natural-3

Dormitorul

Daca pana acum am asistat la un spectacol mai sobru de forme si culori, in dormitorul lucrurile stau alfel. Apare o nota de culoare prin wallpaper-ul care acopera dressing-ul si care reprezinta casatoria fericita. Patul este urias si cu cadru din lemn natural, iar per ansamblu pare ca te afli intr-un colt de natura separat.

lemn-natural-4

Baia

In baie au ales sa foloseasca lemnul pentru podea. Gresia nu acopera decat anumite zone unde apa poate patrunde usor. In rest, toata incaperea este din parchet laminat si completata de un perete in acelasi stil. Ceea ce este cu adevarat interesant insa aici este peretele din caramida, destul de neobisnuit pentru zona baii. Asadar, avem sticla, lemn si caramida intr-o singura incapere, foarte incapatoare, de altfel. Minunat, nu-i asa? 🙂

lemn-natural-5

lemn-natural-6

 Sursa imagini