MESE-DE-CAFEA-AURIIAuriul este o nuanta inselatoare: foloseste prea mult si vei avea o casa ce aminteste de stilul bling bling al lui Snoop Dog, foloseste prea putin si nu vei obtine efectul dorit. Una dintre metodele prin care poti folosi auriul in decorul locuintei tale este prin intermediul masutei de cafea. O piesa importanta a oricarui spatiul de locuit, aceasta este si centrul de interes al camerei si tocmai de aceea multa lume ar vrea ca ea sa fie speciala.

Mese de cafea aurii – pentru o casa sclipitoare (la propriu)

Mesele de cafea cu picioare scurte, din sticla sau colorate sunt in trend si anul acesta, insa pentru persoanele mai glamouros exista, asa cum spuneam, mesele aurii. Simpla si eleganta, aceasta masa de cafea aurie este completata de o bucata de marmura alba, dar poate fi inlocuita si cu una de sticla. Se poate asorta cu orice element de mobilier sau accesoriu, din acelasi stil clasic-romantic.

mese-de-cafea-aurii

Nu vrei sa dai o multime de bani pe o masa noua? Nu-i nimic. Tot ce-ti trebuie e un tub de spray si cateva ore libere si poti obtine o masuta ca aceasta:

mese-de-cafea-aurii-1

Subtire si simpla, aceasta masa de cafea este completata perfect de canapeaua de culoare abastra si de covorul cu puf, toate la un loc dand nastere unui spatiu stralucitor si vibrant.

mese-de-cafea-aurii-2

Aceasta masa seamana mai degraba cu o sculptura si arata mult mai bine cand este insotita de inca una sau doua la fel. Designul este destul de versatil, asa ca o vei putea muta in orice colt al casei doresti.

mese-de-cafea-aurii-3

Chiar si gradina poate capata o sclipire aparte, atunci cand cativa butuci din lemn sunt imbracati in poleiala aurie. Poti obtine un efect de wow cu un simplu spray de vopsit.

mese-de-cafea-aurii-4

Ia in considerare o masa aurie mai ales daca au un living care se incadreaza in paleta de culoare galben-luminos. Cum este cea de mai jos:

mese-de-cafea-aurii-5