Cu totii vrem sa fim originali. Fie ca vorbim despre felul in care ne comportam, vorbim, ne imbracam sau chiar gandim, vrem sa fim cumva „alfel”. Cand ne mutam intr-o casa noua, indiferent daca este a noastra sau este inchiriata, vrem sa facem din acel loc un spatiu care sa ne reprezinte. Cati dintre voi, dupa ce au terminat de amenajat sau renovat locuinta, n-au auzit replica aceasta din partea prietenilor: „Este exact pe stilul tau”.

Si stiti care este partea frumoasa in a vrea sa fii original? Poti sa faci lucruri frumoase cu bani putini. Iar daca esti inzestrat cu ceva indemanare si bun gust, atunci e si mai bine. Sa luam exemplu mobila din paleti, o modalitate excelenta de a face piese de mobilier atipice. Paletii din lemn se pot transforma in orice, de la mese, pana la scaune, suporturi de pat, suporturi pentru pantofi, rafturi, corpuri pentru pereti, etc.

mobila-din-paleti 9

7 idei pentru mobila din paleti de lemn

Imagineaza-ti ca mobila din paleti de lemn nu este altceva decat o constructie din „piese de lego”, pe care le poti imbina cum vrei, asupra carora poti, de ce nu, sa revii, sa mai adaugi culoare, sa faci schimbari. Si daca mai pui la socoteala ca totul este eco-friendly, atunci tot ce trebuie sa faci in continuare este sa-ti iei cateva notite si sa te apuci de construit.

1. Masuta pentru cafea

Cred ca una dintre ideile cel mai usor de pus in practica. Si poate functiona foarte bine si ca suport pentru carti sau alte obiecte. Slefuita, lacuita, vopsita, cu roti sau fara roti, masuta pentru cafea din paleti de  lemn este un obiect DIY foarte simplu de realizat.

mobila-din-paleti-de-lemn

2. Rafturi cu aspect rustic. O idee care poate fi implementata atat pentru living, cat si pentru bucatarie.

mobila-din-paleti2

mobila-din-paleti 5

3. Mobila din paleti pentru mansarda

Daca ai o mansarda sau o gradina mare, atunci mobila din paleti merge perfect pentru crearea unui spatiu destinat relaxarii. Se potriveste, de asemenea, si in cazul teraselor corporatiilor sau cafenelelor.

mobila-din-paleti3

4. Patuturi pentru animalele de casa

mobila-din-paleti46. Canapea

mobila-din-paleti 67. Suport pentru incaltaminte

mobila-din-paleti 7

Sursa imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7