De cate ori ma gandesc la adolescenti si la amenajari interioare, mi se contureaza in minte un restrans spatiu dezordonat, cu multe carti, desene in creion si postere, ghirlandele de anul trecut de la Craciun, cateva pixuri terminate si haine cat cuprinde. Si n-am uitat de sistemul audio, dar parca nu mai avea loc 🙂

Daca se intampla sa fi nimerit aici si esti adolescent, sigur te gandesti sa ma expediezi usor ducand mouse-ul in dreapta sus. Stiu ca n-ai nevoie de sfaturi, tu stii cel mai bine cum ar trebui sa arate lumea ta. Abia asteptai sa-ti spuna ai tai ca o sa renoveze, acum poti in sfarsit sa ai spatiul la care ai visat, sa te retragi in grota ta de fericire….

Parinti, mobila la comanda, va rog!

Dincolo de imaginea mai mult sau mai putin cinematografica pe care am descris-o mai sus, mobila din dormitorul unui adolescent trebuie sa exprime foarte mult personalitatea lui. Asa se va simti in largul lui atunci cand schimbarile il vor lovi direct in piept, cand va avea nevoie sa fie lasat singur, dar si atunci cand i-ar placea sa aiba companie. Am pregatit cateva idei de mobila, comanda speciala de pe vastul Google, care sa va ajute.

Un adolescent rebel are nevoie de….

mobila-la-comanda

mobila-la-comanda

mobila-la-comanda

mobila-la-comanda4

mobila-la-comanda2

mobila-la-comanda3

mobila-la-comanda7

mobila-la-comanda8

mobila-la-comanda10

mobila-la-comanda12

mobila-la-comanda11Asadar, care va place cel mai mult? 🙂

Surse imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,11