Mobilierul pentru living este poate cel caruia trebuie sa-i acordam cea mai mare atentie cand incepem amenajarea locuintei. Este un loc special pentru comunicare, asa ca trebuie sa ne reprezinte, sa se adapteze nevoilor societatii moderne si nevoilor noastre.

Trenduri pentru mobilierul din living in 2014

Mobilier living facut manual

Este mai degraba o manifestare a indivudualismului fiecaruia si o solutie de design deloc ieftina. Vorbim despre un mobilier diferit, din piese de lemn sau metal finisate intr-un mod original.

mobilier-living

Mobilier care inspira

Trendurile merg inspre ideea de colectie. Colectie de lucruri vechi, pe care sa le poti finisa astfel incat sa arate asemeni unor piese de muzeu. Colectia poate fi de masti africane sau obiecte autohtone romanesti, ideea estea sa se potriveasca altor elemente mai moderne, cum sunt canapelele sau mesele de cafea.

mobilier-living1

Mobilier living cu accente metalice

Desi cand auzim de stil si clasic ne gandim automat la negru si argintiu, auriul si visiniul sunt solutii la fel de elegante. Incearca insa sa adaugi si alte elemente precum suporturi de iluminat sau obiecte din sticla pentru a obtine un efect surprinzator.

mobilier-living2

Mobilier living din lemn

Cu mese lungi, unde familia si prietenii se pot aduna pentru a lua masa. Placile mari din lemn sunt, de altfel, tot mai folosite pentru amenjarea spatiilor interioare, inclusiv cand vine vorba de cafenele sau ceainarii.

mobilier-living3

mobilier-living7

Mobilier living adaptat omului modern

Si nu puteam incheia lista fara a aduce in discutie ideea de tehnologie. Arhitectii au gasit o modalitate ingenioasa de a satisface nevoile noastre si au creat un astfel de moblier:

mobilier-living4

 

Mobilier living in stil vintage

mobilier-living6Mobilier multifunctional

mobilier-living5

 

Voua care v-a placut mai mult? 🙂

Sursa imagini: http://freshome.com/