Usa de intrare, un indiciu pentru musafiri

Daca vrei sa iti schimbi usa de intrare la apartament sau la casa, probabil ca zabovesti putin asupra mai multor optiuni de culoare. Stiu, daca stai la bloc, mai greu poti alege o usa de intrare galbena, dar daca ai casuta ta… orice e posibil (tinand cont, desigur, si de stilul arhitectural al acesteia si gama de culori predominanta).

Pe de alta parte, daca alegi o usa de metal, mai greu poti face anstractie de la culorile „traditionale”, dar daca alegi o usa de lemn, o poti picta asa cum iti doresti!

In orice caz, culoarea usii de intrare transmite un anumit sentiment vizitatorilor, dar si indicii asupra personalitatii locatarilor…

Culoarea potrivita pentru usa de intrare

– Usa de intrare rosie: o alegere indrazneata pentru o persoana deschisa, careia ii place sa fie observata, admirata, in centrul atentiei.  Aceasta starneste curiozitatea si creste suspansul cu privire la ce se gaseste dincolo de ea (de evitat in cartierele… rau famate!).

– Usa de intrare alba: o astfel de usa alege o persoana organizata, foarte atenta la ordine si curatenie, in a carui casa cu greu se stabileste un fir de praf. Inainte de a intra pe o usa alba, vizitatorii vor simti nevoia sa se stearga de 2 ori pe picioare.

Usa de intrare neagra/ maro: alegerea persoanelor care isi doresc o usa la moda indiferent de tendinte. O usa in aceste culori confera casei un aspect elegant, usor sobru, impunator.

– Usa de intrare albastra: o casa in care serile intre prieteni se tin lant, in care toata lumea este binevenita si in care domneste spiritul tanar!

Tu ce culoare ai alege pentru usa de intrare?

Sursa imagine