Usi de intrare din lemn triplu stratificat – Caracteristici

usi de intrare din stejar triplu-stratificatInainte de a citi acest articol va recomand sa aruncati o privire asupra CARACTERISTICILOR GENERALE,  USI EXTERIOR TRIPLU-STRATIFICAT si va veti convinge cu privire la calitatile superioare ale unei usi de intrare din lemn triplu stratificat ca usa de intrare in comparatie cu celelalte variante (PVC, aluminiu, alte metale). Desi are un pret ceva mai ridicat decat celelalte tipuri cred ca acesta este singurul neajuns al unei usi de intrare din lemn triplu stratificat in comparatie cu multitudinea de avantaje pe care le prezinta aceasta alegere.

Usi de intrare din lemn triplu stratificat – Avantaje

Am sa enumar in continuare numai cateva dintre cele mai importante avantaje ale unei usi de intrare din lemn triplu stratificat. Voi incepe cu durata de exploatare. O astfel de usa, daca este bine intretinuta si nu este expusa in exces factorilor de mediu (soare, ploaie, zapada) poate ajunge cu usurinta la o durata de viata de zeci si chiar sute, asa cum probabil ati avut ocazia sa vedeti de fiecare data cand ati vizitat o localitate arhaica: usi de intrare in casa cu vechime de sute de ani.

Izolarea termica si fonica pe care lemnul triplu stratificat le ofera sunt iarasi niste calitati greu de trecut cu vederea. Lemnul este prin excelenta un foarte bun izolator termic, fiind un material din care de sute de ani in zonele de munte, se construiesc case. Folosit la fabricarea usilor in sistem triplu-strat cu grosime de 68mm si dublat cu doua garnituri de etansare ne va asigura o excelenta rupere termica.

Usi de intrare din lemn triplu-stratificat – Pentru aspectul caminului tau

In final, dar nu in ultimul rand doresc sa specific aici nobletea si caldura aspectului unei usi de intrare din lemn masiv  triplu stratificat, mult mai impunatore si mai frumoasa decat oricare alta.

Articol scris de George Tanase

Daca doriti sa preluati acest articol va rugam sa respectati acest regulament!