Despre noi

Despre noi

TGG a fost înființată în anul 2000 și are ca obiect exclusiv de activitate execuția și comercializarea ușilor din lemn masiv pentru interior și exterior.

În totalitate, produsele noastre sunt executate din lemn masiv uscat în prealabil în uscător și adus la umiditatea optimă de prelucrare. Foaia de ușă și tocul sunt executate în totalitate numai din lemn fără a avea în structură alte materiale compozite precum MDF, PAL, PAF etc.

Societatea noastră vă oferă consultanță specializată atât în alegerea ușilor dorite cât și în pregătirea golurilor de perete în vederea obținerii unui aspect cât mai plăcut după finalizarea montajului ușilor cât și aducerea lor la cote STANDARD pentru diminuarea costurilor.

În permanență am fost preocupați de aducerea produselor noastre la un standard cât mai înalt de calitate, de mărirea gamei de modele și culori și nu în ultimul rând de păstrarea unui preț cât mai atractiv pentru cumpărători. An de an, încercăm prin retehnologizare să ținem pasul cu noutățile în materie de execuție a ușilor prin achiziționarea de noi utilaje sau acolo unde este posibil prin actualizarea tehnicii deja existente (schimbare freze, lacuri, baițuri etc…)

Pentru execuția extensiei de toc (căptușelii) este folosit „Pal Furniruit” cu furnir natural din tei/stejar,  băițuit și lăcuit la aspectul ușii, iar pervazurile sunt executate din MDF furniruit.

Însă cel mai important lucru pe care îl facem este acela că avem posibilitatea de a vă oferii servicii integrate începând de la consultanță, măsurători, execuție specifică  modelelor, dimensiunilor, culorilor dorite de fiecare client în parte, livrare/transport uși, montaj, garanție și mentenanță, post garanție.

De asemenea ne străduim ca în permanență să avem pe stoc câteva modele și culori din fiecare tip de ușă pe care îl comercializăm pentru a putea livra în regim de urgență ușile de care aveți nevoie, însa în ultima perioada ne-am reorientat (o dată cu cererea de piață) cu precădere spre execuția la comanda a tabloului de tâmplărie dorit de fiecare client în parte.

    Nume firma: TGG COM 2000 SRL
    Cod Unic de Inregistrare: 13044629
    Nr. Inmatriculare: J40/4921/2000

Magazin de prezentare