Garantii

Garantii

Condiţiile de acordare a garanţiilor pentru uşile de interior si exterior

Termenul de garanţie pentru toate produsele comercializate de noi este 24 luni de la data recepţiei lucrării, durata medie de utilizare fiind de 10 ani.

Instrucţiuni de întreţinere

Suprafeţele lăcuite se vor curata cu o cârpa moale și uscată. Se pot utiliza diverse soluții de întreținere și curățire fără ca acestea să conțină elemente abrazive sau soluții corozive. Ușile și componentele acestora se vor păstra în condiții normale de temperatura și umiditate, evitându-se atât expunerea îndelungată la Soare cât și contactul cu alte materiale de construcție (ciment, var, vopsele, diluanți, etc.)

Pierderea garanţiei

 • Montare necorespunzătoare
 • Montare în tencuiala udă
 • Deteriorări mecanice și chimice
 • Montarea ușilor în locuințe neîncălzite, neventilate
 • Expunerea îndelungată la umiditate

IMPORTANT :
Pentru a se evita aceste situații este recomandat ca montarea ușilor să se facă cât mai târziu, adică la finalul amenajărilor interioare. Atunci când sunt montate în locuințe noi se va avea grijă ca în prima iarna, atunci când se pornește încălzirea locuinței (se va elibera o mare cantitate de umiditate rezultată din uscarea în profunzime a construcției) să se asigure condiții minime de ventilare a interiorului casei pentru eliminarea excesului de umiditate.

Condiţii de garanţie pentru uşile de exterior din lemn triplu-stratificat

 1. Montajul ușii se va executa numai de către persoane autorizate.
 2. Montajul ușii va fi efectuat cât mai târziu posibil, după turnarea sapei, după execuția tencuielii interioare și exterioare pentru a se evita deformarea ulterioara a lemnului și posibile acțiuni mecanice asupra ușii.
 3. În prima iarna în care se locuiește în casă se va asigura o ventilare corespunzătoare a interiorului pentru a fi evitată expunerea la umiditate excesiva datorată degajării umidității din sape, tencuieli, etc.
 4. Pe poziția închis a ușii se va avea grijă ca mânerul să fie ridicat pentru a se cupla sistemul de închidere pe toata lungimea foii de ușă, evitându-se astfel, mai ales în primul an de la montare, deformarea foii de ușă.
 5. În cazul în care nu locuiți în casă o perioadă mai îndelungata de timp, asigurați aerisirea printr-un geam lăsat ușor deschis, undeva în partea superioară a casei,  evitând astfel acumularea de umiditate excesiva a încăperilor.
 6. Lubrifiați cu ulei mineral cel puțin o dată pe an sistemele de închidere ( broasca, balamalele )  pentru o funcționare corespunzătoare.