Servicii

Servicii

Consultanţă

Dacă ne deplasăm în prealabil, la domiciliul dvs pentru măsurători, consultanța este gratuită și inclusă în procesul de achiziție a ușilor comercializate de către noi.

Dacă – însă – se dorește deplasarea la domiciliul clientului numai pentru servicii de consultanță, fără a exista o intenție de cumpărare ( din oferta noastră) oferim acest serviciu CONTRA COST, la un preț pe care îl vom stabilii împreuna cu clientul în funcție de locație și complexitatea lucrării.

Dacă ulterior, clientul se hotărăște să achiziționeze ușile din oferta TGG, dintre cele pe care noi le comercializăm, respectiva sumă plătita pentru consultanță va fi considerata drept AVANS MARFĂ.

Livrare

Condiții de livrare pentru ușile de interior și exterior

Usile se aduc la comanda, termenul de livrare variază între 15 și 60 zile lucrătoare, în funcție de comenzile aflate în derulare, termenul exact va fi comunicat fiecărui client la lansarea comenzii.

Costuri de livrare

TGG prestează servicii de livrare a mărfurilor (transportul la client a ușilor/accesoriilor aferente) atât în București cât și în Provincie.

  1. Zona 1: BUCUREȘTI și împrejurimi (maxim 15 km)
  • Costurile de livrare sunt de maxim 50 Lei, pentru achiziția de 1-3 uși.
  • Livrare GRATUITĂ pentru achizițiile de minim 4 uși.

Zona 2: PROVINCIE (localități aflate peste 15 km de București)

  • Costurile de livrare se tarifează cu 50 Lei + 1,5 Lei pentru fiecare km ce depășește Zona 1 (pe distanța DUS-ÎNTORS).

Montaj

Costuri pentru montajul ușilor de interior și exterior

Pentru București și localitățile limitrofe  (maxim 15 km) manopera pentru montajul ușilor este:

  • în cazul ușilor interioare: 150 Lei/buc
  • în cazul ușilor exterioare din Stejar TripluStratificat: 350-700 Lei/buc

Garanţii

Condiţiile de acordare a garanţiilor pentru uşile de interior si exterior

Termenul de garanţie pentru toate produsele comercializate de noi este 24 luni de la data recepţiei lucrării, durata medie de utilizare fiind de 10 ani.

Reparații, Retușuri și Reglaje

Reparații, retușuri, reglaje pentru uși din lemn de interior și exterior

În perioada de garanție, orice probleme de care suntem direct răspunzători, generate în urma manipulării/transportului/montajului, se vor rezolva de către noi în mod gratuit, fără a necesita din partea dvs. costuri suplimentare.

Dacă în perioada de garanție sunt probleme de altă natură, de care nu ne facem vinovați (zgârieturi, lovituri sau altele) vă putem ajuta în remedierea lor, însa serviciile aferente reparaților, deplasarea, reglajele și retușurile suplimentare vor fi taxate cu o sumă convenită de comun acord, la fața locului.

Asigurăm de asemenea CONTRA-COST  servicii de mentenanță post garanție  pentru toate produsele comercializate de către noi (reglaje, retușuri, reparații).